Basisschool Wilakkers

Aanmelden

Wij zijn blij met uw belangstelling voor onze school. Bij elke aanmelding willen wij graag persoonlijk met u kennismaken. Hiervoor kunt u een afspraak voor een kennismakingsgesprek en rondleiding maken.

Indien u uw kind wilt aanmelden op De Wilakkers kunt een afspraak maken voor een Kennismakingsgesprek en een rondleiding.
Tijdens dit  gesprek krijgt u een rondleiding door de school, lichten wij onze werkwijze toe en heeft u de gelegenheid om vragen te stellen. Hierna ontvangt u een voorlopig inschrijfformulier.
De Wilakkers is een groeiende school, dit houdt in dat we niet meteen alle aanmeldingen kunnen plaatsen. We werken daarom dan ook, meestal, met een voorlopig inschrijfbewijs waarmee de aanmelding op de wachtlijst komt.  Hiermee kunnen we inschatten of we er in ieder geval voor kunnen zorgen dat zodra we een definitieve inschrijving doen, we zeker weten dat we ook plaats hebben voor uw kind. 
Verder raden we u aan om niet pas als uw kind drie jaar of ouder is de inschrijving te komen doen maar liever al rond het tweede jaar.


U kunt hiervoor een mail sturen naar wilakkers@skpo.nl of bellen naar 040-2111844

Informatie voor nieuwe ouders

Wilt u extra informatie? Klik op onderstaande links voor meer informatie over hoe u uw kind bij onze school kunt aanmelden.
Daarnaast kunt u als bestaande ouder direct naar het ouderportaal.
We hebben ook de schoolgids ter beschikking.